• Hoe kan ik zoeken naar een praktijk in de buurt?

    De zoekfunctie hiernaast toont praktijken in de omgeving van de ingevoerde postcode. Wanneer u op een plaatsnaam zoekt zal dit vanuit het centrum worden berekend. Op die manier kunt u ook een praktijk vinden in omliggende gemeenten. U kunt kiezen of u dichtbij (hoog in de lijst) of wat verder (onderin) wilt reizen.

    Door te typen in het zoekveld worden suggesties getoond, wanneer een plaats meerdere malen voorkomt kan worden gekozen om welke plaats het gaat. U kunt ook een deel van een plaatsnaam typen om suggesties te krijgen. U kunt ook klikken op een provincie of alle praktijken tonen op de kaart van Nederland.

  • Kan ik ook zoeken op naam van de tandprothetische praktijk?

    Om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken kunt u naast plaats en postcode ook zoeken op naam en adres. Dit staat echter niet vermeld omdat deze zoekfunctie is geïntegreerd in de blauwe menubalk.

    Hier kunt u kiezen of u wil zoeken op de ONT website, de Kunstgebit website of op een vermelding van een praktijk. Indien bij ons bekend staat de website van de praktijk vermeld, hier kunt u terecht voor overige contactinformatie.